Cursuri de dans

Cursuri dans copii

Vrei ca cel mic sa fie in centrul atentiei la toate petrecerile prietenilor sai? Sa fie admirat ca danseaza precum cei mai in voga cantareti si ca se misca precum cei mai talentati dansatori? Vrei sa-si consume energia intr-un mod distractiv si sa-si faca noi prieteni cu aceleasi pasiuni?

Cursuri de dans

Cursuri streetdance

Prin cursurile street dance pentru copii, scoala noastra intentioneaza sa recreeze ambientul urban al stilului de dans originar pe strazile noului continent. Sub supravegherea instructorilor, cei mici se pot delecta cu miscarile si stilurile special create pentru sectiunea de cursuri dans copii.

Cursuri de dans

Cursuri dans adulti

Traieste clipa dansand! Putin mai mult timp pentru micile tale placeri zilnice te face mai bun si mai increzator in fortele proprii. Dansand, te eliberezi de stresul zilnic si iti modelezi corpul obosit de stat zilnic in scaunul de la birou in fata unui calculator.

Cursuri de dans

Cursuri balet

Baletul clasic, initiat o data cu primele cursuri de balet pentru copii, este privit ca o arta, in toata splendoarea ei. Este considerat mai mult decat unsport de practicat dupa orele celor mici de gradinita sau de scoala si chiar mai mult decat o profesie.

Cursuri de dans

Cursuri dans popular

Dansul popular sau folcloric, nascut din popor, este expresia unei natiuni si a poporului sau. Exprimand cu simplitate traditia populara, este modul prin care persoanele isi manifesta afectiunea si dragostea pentru pamant, patrie si pentru tot ce are valoare.

Cursuri de dans

Cursuri dans nunta

Visele vi s-au transformat in realitate. Este nunta voastra! Vrei o seara ca-n cele mai frumoase povesti? Vino sa te ajutam in primul dans din restul vietii voastre!Unul dintre cele mai frumoase momente din timpul nuntii este reprezentat de dansul mirilor.

Cursuri de dans

Cursuri particulare

De ce sa iei lectii private de dans? Pentru ca dansul aduce oamenii mai aproape. Chit ca este vorba de un eveniment sau de o intalnire cu noul/a partener/a pe care doresti sa-l/sa o impresionezi.

Dansul este un poem, in care fiecare miscare este un cavant. (Mata Hari)

Bine ati venit pe pagina oficiala a scolii de dans Stop and Dance! Cursurile de dans pot incepe chiar acum, chiar aici, in locul in care dansul imbina arta cu sportul, aici unde dansul nu cunoaste limite. Aceasta pagina, precum si intregul site sunt dedicate cursurilor de dans la care visati de pe vremea cand inca alfabetul era o taina sau despre care, fara sa fiti visatori, nici nu stiati ca exista.

De ce cursuri de dans cu scoala Stop and Dance?

Prin cursurile de dans ale scolii Stop and Dance, toti pasionatii de ritm si armonie vor avea parte de experienta si profesionalismul instructorilor. Scoala noastra se naste din dorinta de a apropia un cat mai mare numar de persoane, cu intentia de a raspandi pasiunea pentru aceasta arta.

De ce sa alegeti dansul?

 • Este vorba despre o activitate ideala pentru toate varstele;
 • Cursurile de dans contribuie la farmecul si eleganta voastra;
 • Va ajuta la o mai buna armonizare intre minte, spirit si corp;
 • Este un remediu impotriva imbatranirii precoce si a kilogramelor in exces;
 • Este o activitate pe care o puteti practica pe tot parcursul anului;
 • Va ajuta la tinuta si la postura corecta a intregului corp;
 • Cursurile de dans ajuta la dezvoltarea mentala a celor mai mici;
 • Este un exercitiu de relaxare util in indepartarea preocuparilor cotidiene;
 • Contribuie la regasirea fericirii tuturor celor care imbratiseaza aceasta arta;
 • Este o alternativa la indemana pentru a cunoaste persoane noi;
 • Prin intermediul cursurilor de dans puteti comunica fiecare gand, emotie si sentiment;
 • Va confera oportunitatea de a va dezvolta originalitatea si fantezia;
 • Contribuie la regasirea increderii in sine, debarasandu-va de timiditate;
 • Ajuta la dezvoltarea capacitatii de a comunica si conversa cu cei asemeni voua.

Care sunt cursurile de dans pe care vi le propunem?

Oricine alege sa urmeze cursurile de dans ale scolii noastre, mai intai de toate danseaza pentru propria persoana. Dansand cu inima veti transmite bucuria voastra celor din jurul vostru si celor care va privesc. Si fara sa va surprinda, rezultatele pe care le veti simti si vedea in scurt timp, vor atinge obiectivele voastre initiale si chiar le vor depasi.

• Cursuri de dans copii

Cursuri de dans sportiv copii

Cu scoala de dans Stop and Dance, cei mici vor putea sa descopere armonia dintre disciplinele sportive si cele artistice, prin cursurile de dans sportiv copii. Cursuri de dans popular copii

Fetitele si baietii se vor familiariza cu traditia, portul si ritmurile populare romanesti, la fiecare ora de curs de dans popular copii. Cursuri de dans "street dance" pentru copii

Spiritul strazii, improvizatia, dansul si energia se armonizeaza perfect cu ritmurile "black" ale stilurilor street dance pentru copii. Cursuri de dans pentru adulti

Acum va puteti elibera de tensiune si de emotii, lasandu-va purtati de ritmurile latino, ale valsului sau tangoului, la cursurile de dans pentru adulti:

 • Cursuri de dans latino-americane
 • Cursuri de dansuri de societate

Cursuri de dans particulare, private

Niciodata nu-i tarziu sa va alaturati dansatorilor pe care-i admirati iar prin cursuri de dans particulare, private, veti putea fi admirati chiar si voi. Cursuri de dans speciale pentru nunta ta: valsul mirilor

Nu pierdeti ocazia sa aveti propriile momente de glorie in ziua cea mare, alaturi de jumatatea voastra, urmand cursurile de dans speciale pentru nunta, la sala de dans a scolii noastre.

Cursuri de dans online

Spatiul si timpul nu mai sunt de-acum un obstacol pentru valorificarea talentului vostru, daca va inscrieti la cursurile de dans online.

Pentru mai multe detalii, contactati-ne la: 0731 326739

Urmareste Stop and Dance si pe Facebook! Vezi cele mai recente filmulete/poze si fii la curent cu toate ofertele noastre!

Discutie: