Sector 3 - sediul I

Calea Dudești, Nr. 191, Bucuresti, Sector 3 (punct de reper Școala Nr. 80)

Înainte de a veni la cursurile de dans contactați-ne telefonic

Cursuri de dans sportiv / dans modern pentru copii

Abonament lunar : 2 ședințe/săptămână (8 ședințe/lună) - 300 LEI
Începători
Începători 4-6 ani Luni și Miercuri 18:00-19:00
Începători 7-12 ani Luni și Miercuri 19:00-20:00

Înainte de a veni la cursurile de dans contactați-ne telefonic

Calea Dudești, Nr. 191, Bucuresti, Sector 3(Școala Nr. 80)

Scoala de dans Stop&Dance va asteapta in sediul din Calea Vitan, Nr.112 adiacent Soseaua Mihai Bravu, sectorul 3 pentru a descoperi impreuna magia si puterea de expresie a dansului. Instructorii nostri sunt pregatiti sa va ghideze pe un drum pe care deja il cunoasteti, pentru ca dansul este una dintre cele mai naturale metode de expresie si poate fi invatat la orice varsta, de la copiii incepand cu 4 ani, pana la adulti si chiar seniori.

Dansul este metoda de expresie a bucuriei la orice varsta

Dansul este metoda de expresie a bucuriei la orice varsta, iar instructorii Stop&Dance va asteapta sa ne contactati pentru a redescoperi aceasta bucurie pura a miscarii indiferent daca decizia de a incepe sa dansati este corelata cu un eveniment important din viata, precum nunta si primul dans al mirilor sau pur si simplu de o nevoie de miscare si un nou inceput.

Va oferim posibilitatea de a alege dintre cele mai diverse cursuri

Va oferim posibilitatea de a alege dintre cele mai diverse cursuri de dans, de la salsa, la dans popular, la balet si alte dansuri intalnite in mod normal, dansuri care odata stapanite va vor transforma in centrul atentiei indiferent de ringul de dans pe care alegeti sa va exprimati pasiunea. Cursurile scolii Stop&Dance sunt flexibile ca program si urmaresc sa ofere proaspetilor dansatori exact acel inceput perfect, acel entuziasm de care este nevoie pentru a transforma interesul si pasiunea pentru dans intr-un sil de viata.