Dansatori profesionisti pentru evenimentele tale!

Stop and Dance Studio iti pune la dispozitie perechi de dansatori profesionisti, cu coregrafie completa, pentru diferite momente importante din viata ta (nunta, botez, petrecere privata sau orice alt eveniment la care te gandesti). Dansatorii nostri vin sa sustina nu doar momente artistice de maxima eleganta si dinamism, ci fac si animatii implicand activ invitatii, aducand distinctia si energia de care orice eveniment are nevoie.

Stop and Dance iti pune la dispozitie dansatorii de care ai nevoie sa dea suflu petrecerii tale!

Alege dansatorii profesionisti de la Stop and Dance Studio pentru momentele de dans din timpul oricarei petreceri! Fie ca e vorba de dans sportiv sau de dans popular/standard, dansatorii nostri vor intoarce privirile tuturor invitatilor tai prin miscarile electrizante de pe scena.

Ai nunta, botez, petreceri private sau de firma? Transformam orice ocazie intr-un eveniment reusit in pasi de dans!

Stop and Dance Studio iti pune la dispozitie perechi de dansatori profesionisti, cu coregrafie completa, pentru diferite momente importante din viata ta (nunta, botez, petrecere privata sau orice alt eveniment la care te gandesti). Dansatorii profesionisti Stop and Dance transforma momentele de dans din timpul evenimentului tau intr-o amintire placuta! Miscarile lor de pe ringul de dans ii vor convinge pe invitatii tai sa se ridice de pe scaune si sa ocupe ringul de dans, astfel ca toata lumea va ramane cu amintirea unei seri de neuitat!

Pentru mai multe detalii, contactati-ne la: 0731 326739

Urmareste Stop and Dance si pe Facebook! Vezi cele mai recente filmulete/poze si fii la curent cu toate ofertele noastre!

Moment Latino

Traditiile iau nastere si se formeaza cu timpul. Conform obiceiurilor moderne, ne intoarcem la origini si la dansurile efectuale in cel mai pur sange latin. Dansatorii nostri asigura calitatea dansului si atat de importanta buna dispozitie a invitatilor tai, prin transformarea ringului de dans intr-un nucleu al evenimentului pe care-l sarbatoresti.

Moment Standard

Dansatorii Stop&Dance aduc o adevarata pata de culoare pe ringul de dans al evenimentului pe care-l gazduiesti. Miscarile tinerilor nostri dansatori profesionisti vor aduce o nota aparte de rafinament indiferent de tipul evenimentului. Fie ca vorbim de vals lent, tango, vals vienez sau/si quickstep, ringul de dans va fi cuprins de momente pline de stil, gratie, eleganta si rafinament.

Moment Mixt

Un moment combinat intre pachetul standard si pachetul latino; chimia celor doua stiluri, la prima vedere, complet diferite oferta o explozie de energie pe scena de dans, aceasta fiind transmisa invitatilor tai! Dansul ne reprezinta! Il inspiram si-l expiram prin fiecare por! In timpul programului standard, dansatorii Stop and Dance aduc in mijlocul invitatilor tai ritmul unei seri de neuitat prin!

Moment Flamenco

Indiferent ca invitatii tau sunt sau nu mari pasionati de dansurile si traditiile spaniole, garantam ca nimeni nu va ramane impasibil in momentul in care dansatorii Stop and Dance vor intra pe scena. Acestia vor da totul pentru a oferi adevarata fata a uneia dintre manifestarile artistice cele mai puternice ale traditiei culturale iberice! Aducem pe ringul tau de dans un show plin de senzualitate, energie, o coregrafie speciala si o tinuta absolut minunata.

Moment dans Popular

Din cele mai vechi timpuri, dansurile populare au fost elementul central al nuntilor romanesti traditonale. Indiferent de nunta, fara un spectacol de dansuri populare parca nunta este incompleta. Alege perechile de dans popular Stop and Dance, iar ringul va fi umplut cat ai zice... "brasoveanca"!

Moment Bellydance

Venim cu un moment care cuprinde unul dintre cele mai vechi stiluri de dans din lume, cu miscari care au cucerit o lume intreaga! O intreaga istorie plina de peripetii spusa sub forma unei povesti, folosindu-ne de pasiunea pentru tandretea si semnificatiile dansului oriental.

Contactati-ne pentru a va transforma evenimentul special intr-unul memorabil

Contactati-ne pentru a va transforma evenimentul special intr-unul memorabil, aducand un plus de eleganta, energie si dinamism oricarui tip de moment special sau petrecere cu un numar de dans de care invitatii isi vor aminti cu siguranta mult timp dupa ce s-a incheiat.

Secretul oricarei petreceri reusite

Secretul oricarei petreceri reusite este atmosfera de pe ritmul de dans, contactand echipa de dansatori profesionisti Stop&Dance puteti avea garantia unui inceput reusit pentru orice tip de petrecere sau eveniment, invitatii vor fi incurajati sa umple ringul de dans, iar tonul serii va fi dat in cel mai elegant si impresionant spectacol. Puterea de expresie a dansatorilor profesionisti, intensitatea momentului artistic, povestea redata fara cuvinte, in pas de dans, sunt elemente care adauga acel factor de uimire de care un eveniment are nevoie pentru a fi cu adevarat special.

Aveti garantia profesionalismului

Colaborand cu Stop&Dance pentru realizarea unor momente de neuitat aveti garantia profesionalismului, experientei, pasiunii si dedicatiei cu care fiecare dansator din echipa noastra abordeaza orice fel de ring de dans. Perechile noastre de dansatori pot realiza o serie diversa de momente, de la momente latino, senzuale si captivante, la momente standard e dans clasic pentru o nota de rafinament, momente mixte ce combina armonios stilurile de dans latino cu momente de vals sau tangou intr-un spectacol captivant, flamenco, pentru plusul de extravaganta ce da tonul unei seri pline de energie, dansuri traditionale populare si chiar Bellydance.

Discutie:

Sector 1

Telefon0731 326.739

B-dul Ion Mihalache, Nr. 126

Puncte reper: Ion Mihalache, Piata Domenii, 1 Mai, Turda

Sector 2

Telefon0731 326.739

Str Profesor Ion Maiorescu, Nr. 32

Puncte reper: Mosilor, Obor, Eminescu, Dimitrov, Lizeanu

Sector 3

Telefon0731 326.739

Calea Vitan, Nr. 112

Mihai Bravu, Calea Vitan, Str Zizin, Str. Brailita, Langa reprezentanta Radacini

Sector 4

Telefon0731 326.739

In Curand

Sector 5

Telefon0731 326.739

In Curand

Sector 6 - Sediu I

Telefon0731 326.739

Dealul Čšugulea 3B, Et 1

Piata Veteranilor 50m, Iuliu Maniu 100m, Uverturii 100m, via a vis de Restaurant Casa Condor

Sector 6 - Sediu II

Telefon0731 326.739

Str. Rezervelor Nr. 72

Metro Militari, Militari Residence, Mc Donalds Militari, Iuliu Maniu

Stop and Dance Studio
Rating: 5.0
105 voturi / 105 pareri