Video:

Galerie

Traditia nuntii romanesti reinvie cu un spectacol de dansuri populare

Nuntile si evenimentele importante din viata devin tot mai moderne si se indeparteaza tot mai mult de traditie, inspirandu-se din trendurile si obiceiurile de peste hotare. Aceasta schimbare este una naturala si adesea binevenita, este o tranzitie normala ce se produce treptat, dar care nu trebuie sa opreasca celebrarea traditiilor autohtone. O metoda perfecta de a combina obiceiurile traditionale cu evenimentele importante precum nunta, fara a pierde din eleganta clasica ce transcende obiceiurile culturale, este apelarea la dansatorii nostri profesionisti pentru un moment de dansuri populare de neuitat.

Dansurile populare, un spectacol plin de suflet

Dansurile latino exprima senzualitate si pasiune, dansurile clasice eleganta, insa dansurile populare sunt dansuri pline de suflet, dansuri ce trezesc un sentiment complex de bucurie, pofta de viata si mandrie nationala in privitori. Dansurile populare in combinatii din cele mai diverse zone etnografice umplu cu usurinta ringul de dans, iar perechile de dansatori profesionisti Stop and Dance au energia, pasiunea pentru dansul popular si carisma de care este nevoie pentru a umple ringul de dans de la finalul momentului si pana la incheierea evenimentului. Dupa dansul demonstrativ al perechilor ce vor incanta invitatii cu ritmuri traditionale binecunoscute urmeaza un moment interactiv in care toti cei prezenti sunt invitati sa se prinda in joc, un joc pe care putin sunt aceia care nu il mai cunosc sau nu si-l mai amintesc, chiar daca nu au mai avut demult ocazia sa danseze o perinita sau sa bata o hora.

Alegand un moment de dansuri populare pentru orice tip de eveniment, aveti ocazia de a imbina armonios elemente moderne ce au devenit indispensabile pentru organizarea unei petreceri reusite, cu note traditionale, de suflet, ce nu se invechesc niciodata. Cuplurile de dansatori profesionisti Stop and Dance sunt gata sa animeze orice petrecere cu cele mai vioaie si antrenante dansuri traditionale.

Discutie:

Sector 1

Telefon0731 326.739

B-dul Ion Mihalache, Nr. 126

Puncte reper: Ion Mihalache, Piata Domenii, 1 Mai, Turda

Sector 2

Telefon0731 326.739

Str Profesor Ion Maiorescu, Nr. 32

Puncte reper: Mosilor, Obor, Eminescu, Dimitrov, Lizeanu

Sector 3

Telefon0731 326.739

Calea Vitan, Nr. 112

Mihai Bravu, Calea Vitan, Str Zizin, Str. Brailita, Langa reprezentanta Radacini

Sector 4

Telefon0731 326.739

In Curand

Sector 5

Telefon0731 326.739

In Curand

Sector 6 - Sediu I

Telefon0731 326.739

Dealul Čšugulea 3B, Et 1

Piata Veteranilor 50m, Iuliu Maniu 100m, Uverturii 100m, via a vis de Restaurant Casa Condor

Sector 6 - Sediu II

Telefon0731 326.739

Str. Rezervelor Nr. 72

Metro Militari, Militari Residence, Mc Donalds Militari, Iuliu Maniu

Stop and Dance Studio
Rating: 5.0
105 voturi / 105 pareri