Cursuri dansul mirilor

Vezi Locatii Dans

PACHET ROMANCE - 600 Lei*Happy Hour - 400 lei

Varietatea de persoane invitate la nunta formeaza un grup foarte greu de multumit in totalitate. Din experienta, stim asta poate mai bine decat oricine. Suntem pregatiti sa-ti oferim cursurile de care ai nevoie pentru a-i impresiona chiar si pe cei mai pretentiosi si mai sceptici invitati. Antrenorii nostri te ajuta sa creezi momente deosebite inca din startul serii, prin primul dans!

5 lectii private de dans** (+ 1 sedinta consultanta), cu accent pe un singur dans.

*Happy Hour :Luni – Vineri : 08:00-16:00
**Durata unei lectii private de dans este de 60 minute

PACHET ROMANCE PLUS - 1000 Lei*Happy Hour - 800 lei

Imbracati in cele mai frumoase haine, tu si jumatatea ta va aflati in momentul in care toti invitatii se asteapta sa-i dati pe spate cu dansul vostru. Pai sa nu-i dezamagim, in cazul asta, nu? Pentru o atmosfera speciala inca de la inceputul serii, antrenorii nostri lucreaza cu voi o serie de dansuri care vor dinamiza atmosfera, impulsionandu-va invitatii sa se alature voua numaidecat pe ringul de dans!

10 lectii private de dans** (+ 1 sedinta consultanta): dansul ales (ex:vals vienez), plus cativa pasi din alte dansuri alese de comun acord (de exemplu: Salsa, Tango etc)

*Happy Hour :Luni – Vineri : 08:00-16:00
**Durata unei lectii private de dans este de 60 minute

PACHET LOVE&DANCE - 1100 Lei*Happy Hour - 900 lei

O adevarata poveste de dragoste spusa prin dans si priviri neintrerupte, unde fiecare pas pe care o sa-l faceti pe ring sopteste bucatele din povestea voastra de iubire. Pachetul LOVE&DANCE , atent exersat cu instructorii nostri, va ofera incredere de care aveti nevoie pentru a nu simti presiunea momentului atat de grea pe umerii vostri. O nunta extraordinara incepe cu primul dans. Cel al mirilor. Al vostru!

5 lectii private de dans** (+ 1 sedinta consultanta), cu accent pe un singur dans + 1 show latino/standard/flamenco (25 min/1 pereche)

*Happy Hour :Luni – Vineri : 08:00-16:00
**Durata unei lectii private de dans este de 60 minute

PACHET LOVE&DANCE PRO - 1400 Lei*Happy Hour - 1150 lei

O relatie frumoasa se incheie cu dansul mirilor. Pentru ca de acolo inainte incepe o casnicie frumoasa. Daca sunteti cuplul care vrea tot ce este mai bun, pachetul LOVE&DANCE PRO este cel care va defineste cel mai bine. Cu diferite nivele de complexitate la alegerea voastra, antrenorii nostri va ajuta sa primiti amintirea perfecta, pe care o meritati!

10 lectii private de dans** (+ 1 sedinta consultanta): dansul ales , plus cativa pasi din alte dansuri alese de comun acord (de exemplu: Salsa, Tango etc) + 1 show latino/standard/flamenco (25 min/1 pereche)

*Pentru pachetele de 10 sedinte, putem lucra si colaje de mai multe melodii (chiar si de mai multe genuri musicale: rock&roll, tango, vals lent, salsa etc) propuse de tine si perechea ta! Intrucat lectiile sunt individuale, in timpul acestora, singurele persoane prezente in sala de dans sunteti voi si cu antrenorul Stop and Dance.

*Happy Hour :Luni – Vineri : 08:00-16:00
**Durata unei lectii private de dans este de 60 minute


Lectie privata de dans Happy Hour* 120 lei
Lectie privata de dans 200 lei

Deschide ringul de dans!

Dansul mirilor este, cu siguranta, unul dintre cele mai importante si asteptate momente in cadrul nuntii. La modul propriu, reprezinta deschiderea ringului de dans si inceperea petrecerii, insa la figurat poate avea nenumarate semnificatii: un drum nou pentru cei doi casatoriti, o noua calatorie si o noua poveste. Filele unei noi carti incep sa fie umplute!

Toti invitatii asteapta ca voi sa dati tonul si trebuie sa fie impresionati! Dansul vostru, indiferent ca e vals vienez, salsa, tango, latino etc, trebuie sa fie melodia care va reprezinta cel mai bine, melodia voastra de suflet, pentru momentul pe care nu o sa-l uitati niciodata!

La Stop&Dance, antrenorii sunt tot timpul langa voi, gata sa va ajute de la cei mai mari pasi, pana la cele mai mici detalii in dansul vostru: de la dansuri clasice, pana la coregrafii solicitante (pentru curajosi), pe o gama variata de stiluri musicale. Ne gandim la toate variabilele: ringul restaurantului, tipul de podea si chiar si flexibilitatea rochiei de mireasa.

Pachete cursuri de dans miri

Alege oricare din pachetele de mai jos pentru ca dansul mirilor sa fie un moment memorabil al nuntii tale, atat pentru invitatii tai, cat si pentru voi doi!

PACHETELE STOP&DANCE INCLUD:

  • Coregrafie conform dorintelor voastre
  • Recomandari in alegerea melodiei si a ritmului potrivit personalitatii voastre (in cazul in care sunteti nehotarati sau aveti nevoie de o alta parere)
  • Sfaturi in privinta esteticii dansului realizat
  • Recomandari privind regia intrarii si iesirii din ring
  • Adaptarea dificultatii coregrafice la timpul avut la dispozitie si la dorintele voastre
  • Flexibilitate in alegerea zilelor si orelor de curs
  • Filmarea antrenamentelor si a coregrafiei, plus a indicatiilor profesorului
  • CD audio cu o selectie de melodii pentru dansul mirilor
  • Prelucrarea melodiei alese pentru dansul mirilor (taiere, modificare tempo, realizarea colajului etc)
  • Posibilitate de efectuare a ultimei sedinte de dans in locatia de desfasurare a nuntii

Informatii utile/raspunsul la unele intrebari: ce facem? cum? de ce?

Sedinta de consultanta pe scurt, vorbim si ne sfatuim! Ne gandim asupra stilurilor de dans pe care le puteti aborda si stabilim cea mai potrivita alegere pentru dansul vostru. Analizam melodiile pe care le puteti alege (in cazul in care nu v-ati hotarat deja asupra unei melodii anume), ne aratati videoclipuri cu dansurile care v-au placut, discutam despre figurile de dans care va incanta, stabilim care este pachetul cel mai potrivit nevoilor voastre si, nu in ultimul rand, programam prima sedinta de dans.

Primele doua sedinte (I si II):

incepem cu inceputul! Invatam pasii de baza din stilul ales (rock&roll, tango, vals lent, vals vienez, salsa etc) si figurile de legatura pe care le vom utiliza ulterior la alcatuirea coregrafiei;

Urmatoarele doua sedinte (III si IV):

cu primii pasi deja stiuti, trecem mai departe! Invatam sa dansam cu muzica pe fundal, alcatuim coregrafia si prelucram melodia pentru a o aduce la forma finala;

Ultima sedinta (V):

cu nunta tot mai aproape, repetam dansul pentru a-i corecta micile greseli. In plus, acum adaugam cateva elemente de expresivitate! Se poate face la sala sau la locatia de desfasurare a nuntii.

De reusita unei nunti depind foarte multe! Noi suntem aici sa ne asiguram ca utem sa te ajutam cu tot ce depinde de noi! Daca doriti un show cu dansatori profesionisti care sa va incante invitatii cu miscarile lor si sa-i ridice de pe scaune, va invitam sa ne contactati!

Pentru mai multe detalii: 0731-DANSEZ (0731 326739).

Pentru a ne cunoaste mai bine, te invitam sa te uiti la pozele si videoclipurile puse la dispozitie pe site!

Video:

Discutie:

Sector 1

Telefon0731 326.739

B-dul Ion Mihalache, Nr. 126

Puncte reper: Ion Mihalache, Piata Domenii, 1 Mai, Turda

Sector 2

Telefon0731 326.739

Str Vaporul lui Assan,Nr. 3

Puncte reper: Mosilor, Fainari, Ardeleni, Obor, Eminescu, Dimitrov, Lizeanu la 100m de magainul 'ACR'

Sector 3

Telefon0731 326.739

Calea Vitan, Nr. 112

Mihai Bravu, Calea Vitan, Str Zizin, Str. Brailita, Langa Opel- Radacini

Sector 4

Sector 5

Sector 6 - Sediu I

Telefon0731 326.739

Dealul Țugulea 3B, Et 1

Piata Veteranilor 50m, Iuliu Maniu 100m, Uverturii 100m, via a vis de Restaurant Casa Condor

Sector 6 - Sediu II

Telefon0731 326.739

Str. Rezervelor Nr. 72

Metro Militari, Militari Residence, Mc Donalds Militari, Iuliu Maniu

Stop and Dance Studio
Rating: 5.0
105 voturi / 105 pareri